ua en ru

СБУ затримала 4 підозрюваних у викраденні і вбивстві 3 жителів Луганської області

СБУ затримала 4 підозрюваних у викраденні і вбивстві 3 жителів Луганської області
Служба безпеки України спільно із працівниками міліції затримала чотирьох підозрюваних у викраденні і вбивстві трьох жителів Луганської області, тіла яких були знайдені в Старобільську.

Служба безпеки України спільно із працівниками міліції затримала чотирьох підозрюваних у викраденні і вбивстві трьох жителів Луганської області, тіла яких були знайдені в Старобільську. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Луганській області.

"До Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на дворі по вул. Піщана м. Старобільська стався вибух невідомого вибухового пристрою. В ході проведення детального огляду місця події в підвальному приміщенні окремо розташованої будівлі гаража, виявлено три трупи чоловіків: мешканець м. Сєвєродонецька гр. В. 1972 р., жителі р. Алчевська гр. Б. 1978 р. н. та гр. П. 1970 р. з численними колото-різаними пораненнями", - сказано в повідомленні.

В ході подальшої перевірки міліція встановила, що загиблі чоловіки 3 листопада були викрадені р. в Сєверодонецьку і вивезені в невідомому напрямку озброєними людьми в камуфляжі.

"З місця події було вилучено: автомат АК-74 № 2755214-83, калібр 7,62 мм, штик-ніж, лопата з речовиною бурого кольору, молоток, гільзи калібру 5,45 мм в кількості 5 шт., радіостанція, бронежилет, маска "балаклава", громадянська одяг зі слідами речовини бурого кольору", - додали в міліції.

Співробітники міліції та СБУ по гарячих слідах за підозрою у скоєнні вбивства викрили і затримали чотирьох чоловіків (1963, 1978, 1988, 1988, р. н.) жителів Київської та Черкаської областей. Даний факт внесено до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 115 КК України. Проводиться досудове слідство.

Нагадаємо, в Луганській області часті випадки викрадення місцевих жителів бойовиками.