ua en ru

СБУ знищила диверсійну групу в районі АТО, один бойовик загинув, ще троє поранені

СБУ знищила диверсійну групу в районі АТО, один бойовик загинув, ще троє поранені Фото: місце події

В засідку СБУ потрапила диверсійна група терористів у складі семи бойовиків

Служба безпеки України провела успішну спецоперацію із знищення диверсійної групи терористів ДНР у районі проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Як зазначається, співробітники спецслужби отримали оперативну інформацію про те, що терористи систематично проникають між позиціями українських підрозділів, використовуючи особливості рельєфу місцевості. Висока активність ДРГ на цій ділянці пояснювалася навчаннями в бойових умовах диверсантів-новачків, які пройшли спецпідготовку на території РФ. Заходячи в тил українських позицій, диверсанти обстрілювали бійців ЗСУ або намагалися захопити їх у полон.


Для протидії терористам бійців Збройних сил України таємно замінили на спецпризначенців СБУ. Також, для виманювання бойовиків, перед ними засвітили макет протитанкового комплексу Javelin.

"У результаті в засідку потрапила диверсійна група терористів у складі семи бойовиків. За підтвердженими даними, під час бою один з диверсантів був убитий, ще троє – тяжко поранені", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила групу шахраїв, яка проводила нелегальні фінансові операції у зоні проведення антитерористичної операції.