ua en ru

СБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадону

СБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадону Фото: наркотичні засоби (прес-центр СБУ)

Крім цього, правоохоронці виявили майже 300 кг інгредієнтів

У Дніпропетровській області правоохоронці викрили нарколабораторію з виготовлення метадону та вилучили рекордну в історії України партію цього особливо небезпечного наркотичного засобу. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України (СБУ).

Виробництво синтетичного наркотику організували у приватному будинку в Кривому Розі двоє мешканців тимчасово окупованих районів Донецької області. Сировину вони отримували поштовими відправленнями з однієї з країн Східної Азії.

"Під час обшуків за місцем облаштування нарколабораторії співробітники СБ України вилучили понад десять кілограмів готового наркотику, вартість якого за цінами "чорного ринку" становить понад десять мільйонів гривень та є найбільшою партією в історії нашої країни", - повідомляють у СБУ.

Крім цього, правоохоронці виявили майже 300 кілограмів інгредієнтів та прекурсорів для виготовлення ще близько ста кілограмів метадону.

СБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадонуСБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадонуСБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадонуСБУ вилучила у наркоділків рекордну в історії України партію метадону

Фото: наркотичні засоби (прес-центр СБУ)

Зазначається, що зловмисники не встигли реалізувати ні граму наркотичної речовини.

Нагадаємо, 4 квітня у Дніпрі затримали чоловіка з наркотиками на три мільйони гривень.