ua en ru

Літак МАУ, що виконував рейс "Лондон - Київ", запізнився на 11 годин

Літак компанії МАУ, що виконував рейс "Лондон - Київ", запізнився на 11 годин. Про це повідомили у диспетчерській службі аеропорту "Бориспіль".

Літак повинен був приземлитися в аеропорту Бориспіль о 11 липня о 17:40 за київським часом, проте реально літак прибув до Києва під ранок 12 липня - о 4:50. Протягом цього часу на електроному табло аеропорту час прибуття постійно змінювався, через що зустрічаючі провели ніч в аеропорту.

Зазначимо, один із пасажирів Володимир Кузнецов, зайшов на сторінку МАУ в Facebook і запитав про причини затримки. "Рейс PS502 з Лондона був відкладений з технічних причин. Орієнтовний час відправлення 19:00 за київським часом", - написала компанія у відповідь. Проте і о 19:00 рейс не відправився. За інформацією пасажирів, що слідували цим рейсом, рейс був відправлений з Лондона о 01:45 12 липня і прибув до Києва о 04:50.

Прес-служба авіакомпанії обіцяла дати відповідь щодо причин затримки літака, проте станом на 18:00 відповіді на запитання, що сталося з літаком, не надійшло. 11 липня до call-центр МАУ неможливо було додзвонитися, щоб отримати коментар.