ua en ru

Літак авіакомпанії МАУ, на борту якого знайшли чеку від гранати, прибув в Україну

Літак авіакомпанії МАУ, на борту якого знайшли чеку від гранати, прибув в Україну

Рейс PS 778 "Тель-Авів - Київ" авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), на борту якого сьогодні вранці перед вильотом з Тель-Авіва (Ізраїль) на одному з пасажирських крісел виявили чеку від гранати, прибув в аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

"Командиром екіпажу було негайно прийнято рішення щодо повторної перевірки повітряного судна та пасажирів на спробу здійснення акту незаконного втручання і наявності предметів, які можуть загрожувати безпеці пасажирів та літака. Знайдений предмет було вилучено службою безпеки аеропорту з метою його подальшого вивчення", - йдеться в повідомленні.

При цьому ніяких сторонніх предметів, які могли б загрожувати безпеці пасажирів та повітряного судна, в результаті перевірки виявлено не було.

Також в МАУ відзначають, що під час попередньо проведеного обов'язкового передполітного огляду повітряного судна даного предмета на борту не було.

Нагадаємо, раніше сьогодні в процесі посадки пасажирів у літак авіакомпанії МАУ на одному з пасажирських крісел було знайдено металеве кільце, забарвлене в захисний колір, що візуально нагадувало чеку від гранати.