ua en ru

Саакашвілі у Гаазі дасть прес-конференцію 29 травня

Саакашвілі у Гаазі дасть прес-конференцію 29 травня Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі дасть спільну прес-конференцію із адвокатом королівської родини Нідерландів

Колишній голова Одеської облдержадміністрації, лідер "Руху нових сил" (РНС) Михайло Саакашвілі у вівторок, 29 травня, у Гаазі (Нідерланди) дасть спільну прес-конференцію разом із адвокатом королівської родини Нідерландів професором Жефрі Робертсоном. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі "РНС".

"У вівторок 29 травня у Гаазі, Нідерланди о 14:30 (за київським часом) відбудеться спільна прес-конференція професора Жефрі Робертсона (адвокат королівської родини Нідерландів) та Михайла Саакашвілі з приводу порушення Петром Порошенком (президент України, - ред.) прав людини", - повідомили в прес-службі.

Зазначається, що у Києві прес-конференція транслюватиметься наживо в бізнес-центрі "Леонардо" (Київ, вул. Богдана Хмельницького 17-52, поверх 7).

Нагадаємо, 11 травня 2018 суд ухвалив призначити експертизу підпису екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі на заяві про отримання українського громадянства. Раніше Саакашвілі заявляв, що буде відстоювати повернення собі українського громадянства, якого його позбавив президент України Петро Порошенко у липні 2017 року.

Зазначимо, що лідеру "Руху нових сил" Саакашвілі заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки до 13 лютого 2021 року.