ua en ru

З початку АТО на сході Збройні сили України втратили вбитими 42 людини, - Коваль

З початку АТО на сході Збройні сили України втратили вбитими 42 людини. Про це в Брюсселі заявив виконуючий обов'язки міністра оборони України Михайло Коваль

З початку АТО на сході Збройні сили України втратили вбитими 42 людини. Про це в Брюсселі заявив виконуючий обов'язки міністра оборони України Михайло Коваль в рамках зустрічі з главами військових відомств країн НАТО, передає "Радіо Свобода".

Він заявив, що вважає проведену на сході України антитерористичну операцію досить успішною, проте не назвав терміни її можливого завершення. Він підкреслив, що українські війська прагнуть діяти так, щоб не страждало мирне населення, і що у нього немає даних про будь-які людські втрати, заподіяні мирному населенню в результаті армійської операції.

Глава військового відомства України також повідомив, що на зустрічі в Брюсселі всі присутні глави військових відомств країн НАТО - двадцять один міністр - висловили підтримку діям Збройних сил України проти сепаратистів на сході країни.

Зазначимо, що 30 травня Коваль заявив про загибель більше 20 солдатів Збройних сил України з початку АТО в східних областях України.

Нагадаємо, АТО в східних областях України проходить з квітня 2014 р.