ua en ru

Через закриття зони УПР Варшави затримано низку авіарейсів з Києва в західному напрямку, - "Аеросвіт"

У зв'язку з поломкою устаткування радіолокації в зоні управління повітряним рухом (УПР) Варшави вчора, 1 липня 2012 р., у першій половині дня були затримані рейси багатьох авіаперевізників, у тому числі і авіакомпанії "Аеросвіт". Про це повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, через введені обмеження на проліт Варшавської зони були затримані рейси української авіакомпанії безпосередньо в та з Варшави, а також прибуття і відправлення літаків в західному напрямку - в та з Гамбурга, Штутгарта, Дюссельдорфа, Лондона, Нью-Йорка і Торонто у зв'язку з необхідністю обльоту зони, тимчасово закритій для повітряних суден. Як наслідок, також із запізненням був виконаний рейс Київ-Будапешт-Київ через 4-годинну зупинку літака авіакомпанії у Варшаві.

"На жаль, вчорашнє порушення розкладу польотів через проблеми, не залежні від авіакомпанії "Аеросвіт", позначилося на регулярності рейсів до/з аеропорту "Бориспіль" у першій половині дня 2 липня. Разом з тим, протягом дня авіакомпанія має намір відновити графік польотів", - говориться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, 11 червня сталася затримка рейсів "Аеросвіт" через виведення з експлуатації 4 літаків іноземних партнерів-перевізників і затримку з поставкою нових повітряних суден.