ua en ru

У розшук оголошено двох підозрюваних у вбивстві бійця АТО в Києві

У розшук оголошено двох підозрюваних у вбивстві бійця АТО в Києві Фото: загиблий боєць АТО Артем Приходько

Прокуратура Києва за фактом загибелі демобілізованого бійця АТО порушила дві кримінальні справи

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом загибелі демобілізованого бійця антитерористичної операції (АТО) в ніч на 26 вересня в Києві встановлено особи всіх, хто причетний до скоєння цього злочину. Про це повідомили у прес-службі столичної міської прокуратури.

Як зазначається, в даний час одного із підозрюваних затримано.

Постановою Святошинського районного суду Києва за клопотанням, погодженим з райпрокуратурою, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Що стосується двох інших фігурантів кримінального провадження, то їм прокуратура Києва заочно повідомила про підозру, оголосила їх у розшук і отримала рішення суду про дозвіл на їх затримання.

Нагадаємо, в ніч на 26 вересня у Святошинському районі столиці на території одного з розважальних комплексів виникла сварка між відвідувачами. Згодом інцидент переріс у бійку зі стріляниною і закінчився дорожньо-транспортною пригодою, в результаті якої загинув демобілізований військовослужбовець.

Як зазначили у прес-службі прокуратури, у зв'язку із зазначеними подіями розпочато кримінальні провадження за ч.4 ст.296 та ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

На сьогодні ситуація наступна. Прийшов з повинною Козаченко Вадим. Сьогодні обрано запобіжний захід тримання під варто...

Posted by Київська міська спілка ветеранів АТО on 30 вересня 2015 р.

Як повідомлялося напередодні, один із підозрюваних у вбивстві бійця АТО в Києві здався в міліцію.