ua en ru

У Рівненській області військовий зі зброєю напав на краєзнавчий музей

У Рівненській області військовий зі зброєю напав на краєзнавчий музей Фото: військовий розбив скло в літаку і заліз у кабіну

Військовий перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Рівненській області військовий зі зброєю напав на краєзнавчий музей. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Рівненській області.

"На місці події слідчо-оперативна група з'ясувала, що чоловік у камуфльованому одязі, перебуваючи у стані явного алкогольного сп'яніння, розбив скло у музейному експонаті - літаку - та заліз у кабіну, тримаючи у руках предмет, зовні схожий на пістолет Макарова", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що затриманим виявився 34-річний військовослужбовець, житель Дніпропетровської області. У нього вилучили посвідчення учасника АТО, пістолет і вісім набоїв до нього.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Правову оцінку діям військовослужбовця надаватиме військова прокуратура.

Нагадаємо, військовий у Тернопільській області погрожував підірвати бар після того, як власник не пустив його до закладу.