ua en ru

У Рівненській області внаслідок ДТП пошкоджено пост поліції, 4 травмованих

У Рівненській області внаслідок ДТП пошкоджено пост поліції, 4 травмованих Фото: наслідки ДТП під Сарнами (прес-служба НПУ)

В аварії постраждали 38-річна жінка і троє малолітніх дітей 9-ти, 10-ти та 12-ти років

У результаті зіткнення двох транспортних засобів на в’їзді у місто Сарни Рівненської області 29 липня 2017 року тілесні ушкодження отримали четверо осіб і пошкоджено спостережний пост поліції. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції України.

Зокрема слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 40-річний водій "Mazda CX-7", житель Рокитнівського району, на перехресті з круговим рухом не надав переваги та допустив зіткнення із автомобілем "Mercedes-Benz", маршрутним таксі, під керуванням 35-річного жителя Сарненського району.

"Від удару автомобіль "Mazda CX-7" відкинуло в бік, а маршрутне таксі за інерцією в’їхало та пошкодило спостережний пост поліції з нагляду за дорожнім рухом. Припарковане поруч службове авто зазнало незначних механічних пошкоджень", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири "Mazda": 38-річна дружина водія і троє малолітніх дітей 9-ти, 10-ти та 12-ти років. Потерпілим, які від госпіталізації відмовилися, була надана медична допомога на місці.

altaltalt
Фото: ДТП під Сарнами (прес-служба НПУ)

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу.

"Транспортні засоби поміщено на територію Сарненського відділу поліції. Водії за результатами освідування були тверезі. У маршрутному таксі на момент ДТП перебувало близько шести пасажирів. Ніхто з них не постраждав", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області в результаті ДТП постраждав п'ятирічний хлопчик, а за кермом автомобіля, який спричинив аварію, перебував його 17-річний брат.