ua en ru

У Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людини

У Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людини Фото: ДТП у Рівненській області (rv.npu.gov.ua)

Внаслідок ДТП загинув чоловік та малолітня дитина

У Рівненській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"Учора, 18 жовтня, близько 22.00 на автодорозі Київ-Чоп у селі Колоденка сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув чоловік та малолітня дитина", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій автомобіля Toyota Fortuner, грубо порушуючи правила дорожнього руху, перетнувши подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем ВАЗ-2101.

Повідомляється, що від отриманих травм загинув пасажир ВАЗ-2101, 51-річний житель Колоденки та трирічна дівчинка. Крім того, із діагнозом політравма у лікарню госпіталізували і 46-річного рівнянина, пасажира легковика. Також госпіталізовано водія ВАЗ-2101. Також лікарі надали допомогу 24-річній пасажирці Toyota Fortuner, громадянці республіки Гана.

"Водія, який порушив правила дорожнього руху, що призвело до загибелі двох людей, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. За попередньою інформацією, під час освідчення водія Toyota Fortuner на стан алкогольного сп’яніння "Драгер" показав 1,02 проміле, що більше ніж уп’ятеро перевищує допустиму норму", - йдеться у повідомленні.

У Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людиниУ Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людиниУ Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людиниУ Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людиниУ Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людиниУ Рівненській області внаслідок ДТП загинули дві людини

Фото: ДТП у Рівненській області (rv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Харкова в середу ввечері, 18 жовтня, сталася масштабна ДТП. За попередніми даними, 11 людей постраждали, 5 громадян загинули, 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.