ua en ru

У Рівненській області сталася ДТП, 4 постраждалих

У Рівненській області сталася ДТП, 4 постраждалих Фото: ДТП

У Дубно зіткнулися 3 автомобілі "ВАЗ"

У місті Дубно Рівненської області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого постраждали 4 людини. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Рівненській області.

"6 квітня опівдні на вулиці Грушевського відбулося ДТП, в результаті якого постраждали 3 пасажирів і водій", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, слідчо-оперативна група встановила, що 45-річний житель Дубна "ВАЗ-21099" не врахував дорожньої обстановки та під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення з попутним транспортним засобом "ВАЗ-21703" під керуванням 35-річного мешканця Кременецького району.

Житель Дубна не зупинився після аварії і продовжив рух далі. Через кілька метрів він врізався у ще один автомобіль "ВАЗ-21093", в салоні якого знаходився водій та 2 пасажира.

За результатами медичного огляду, всі 3 водіїв були тверезі. Водій "ВАЗ-21099" пояснив поліцейським, що йому стало погано за кермом. Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

altaltaltalt

Фото: в Дубно зіткнулися 3 автомобілі "ВАЗ"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 15-річна дівчина з Клишковцов в Чернівецькій області вкрала автомобіль біля магазину в селі Бочковцы. Злочинниця заволоділа машиною ВАЗ-2106, який власник залишив з ключами в салоні без нагляду прямо на вулиці.