ua en ru

У Рівненській області сталася стрілянина, постраждав працівник водного господарства

У Рівненській області сталася стрілянина, постраждав працівник водного господарства Фото: поліція розслідує обставини стрілянини у Рівненській обсласті

За фактом стрілянини у Рівненській області поліція порушила справу

У Рівненській області 4 лютого 2017 року сталася стрілянина, внаслідок якої постраждав працівник водного господарства. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

"4 лютого із дробовим вогнепальним пораненням ноги та передпліччя до Здолбунівської ЦРЛ госпіталізували 37-річного жителя Здовбиці, працівника водного господарства", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, стрілянина у Рівненській області сталася близько 21 години під час планового обходу водойм у селі Лідаво. Працівник водного господарства отримав вогнепальне поранення від невідомого, який перебував на іншій стороні водоймища.

"Чоловікові вдалося самостійно дістатися до будинку 57-річного місцевого жителя, який і викликав швидку та поліцію", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за фактом умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження поліція порушила кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу Україниу, проводиться досудове розслідування.

altaltalt

Фото: місце стрілянини у Рівненській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Тернопільській області повісився військовий, поліція порушила справу.