ua en ru

У Рівненській області невідомі підірвали гранату на парковці готелю

У Рівненській області невідомі підірвали гранату на парковці готелю Фото: у результаті вибуху постраждали два автомобіля

На готельній автостоянці стався вибух, постраждалих немає

У Рівненській області в селі Колоденка невідомі підірвали гранату на парковці одного з готелів, в результаті чого постраждали два автомобіля відвідувачів. Про це йдеться в повідомленні поліції Рівненської області.

"Близько 00:30 в поліцію надійшло повідомлення від 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, в результаті чого пошкоджено два автомобілі. Ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Поліція на місці події встановила, що з боку автодороги "Київ-Чоп" невідомий кинув на територію паркування готельно-розважального комплексу предмет, схожий на гранату. В результаті вибуху були пошкоджені автомобілі Opel Antara 46-річного львів'янина і Skoda Octavia, який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова і до Києва по особистим справам і зупинилися в готельному комплексі. Відкрито кримінальну справу.

граната, вибух

Фото: наслідки вибуху гранати на парковці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові чоловік застрелився з саморобної рушниці.