ua en ru

У Рівненській області місцевий житель живцем закопав свою матір

У Рівненській області місцевий житель живцем закопав свою матір Фото: поліція затримала зловмисника, коли той відмивав підлогу від крові

Постраждалу госпіталізували з численними травмами

У селищі Володимирець Рівненської області місцевий житель внаслідок сімейного конфлікту живцем закопав свою матір в землю. Про це йдеться в повідомленні поліції Рівненської області.

Повідомляється, що конфлікт стався між 60-річною жінкою та її 40-річним сином, які зловживали алкоголем. В ході сварки з приводу ремонту паркану чоловік кілька разів ударив матір сокирою по голові. Після того, як жінка прийшла до тями, конфлікт продовжився, і син ще раз вдарив її лопатою і закопав у землю. Однак прикопану жінку побачила сусідка, після чого на місце викликали швидку і поліцію.

"У потерпілої діагностували політравму, численні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітини, травматичний шок...Медики оцінюють її стан як дуже важкий, тому жодних прогнозів не роблять", - йдеться в повідомленні

Поліція затримала зловмисника, коли той відмивав підлогу від крові. Йому повідомили про підозру у замаху на вбивство, чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

altaltalt

Фото: на Рівненщині чоловік жорстоко побив матір сокирою та лопатою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному п'яний кинувся на сусідів з бензопилою.