ua en ru

У Рівненській області через отруєння госпіталізовано 7 учнів школи-інтернату

У Рівненській області через отруєння госпіталізовано 7 учнів школи-інтернату Ілюстративне фото (УНІАН)

Також до лікарні доставили двох працівників школи-інтернату

У Рівненській області 19-20 вересня 2018 року з масовим отруєння госпіталізовано 7 учнів школи-інтернату, а також двох працівників освітнього закладу. Про це йдеться у повідомленні Рівненського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.

Як зазначається, 7 учнів Мізоцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів та двох працівників даного закладу (вихователя та кухаря) доставили в інфекційне відділення Здолбунівської лікарні з ознаками гострої кишкової інфекції.

"У всіх 9 хворих відмічаються схожі симптоми: біль в епігастральній області, нудота, блювота, пронос, температура до 40 градусів. Попередній діагноз гострий гастроентероколіт", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Тернопільській області після кроплення полів отруїлись 250 людей. Також повідомлялося, що серед постраждалих 80 дітей.

Додамо, раніше РБК-Україна писало про масове отруєння у школі №62 у Дніпрі, де через неякісну воду було госпіталізовано 39 дітей.