ua en ru

У Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула граната

У Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула граната Фото: наслідки вибуху гранати в Рівненській області (Нацполіція)

Унаслідок вибуху боєприпасу ніхто не постраждав

У Рівненській області невідомі кинули гранату в паркан подвір'я місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зокрема зазначено, що 28 січня близько 02:00 до поліції повідомив 37-річний житель села Ясинець, що зловмисники кинули в його паркан невідомий вибуховий предмет.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що внаслідок вибуху було пошкоджено нижню частину паркану. Ніхто не постраждав. За результатами огляду місця події працівниками вибухотехнічного відділу ГУНП у Рівненській області стало відомо, що вибуховим предметом була граната РГД 5", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, уламки гранати поліцейські вилучили та в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство), слідчі скеровуватимуть їх на експертизу.

У Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула гранатаУ Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула гранатаУ Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула гранатаУ Рівненській області в дворі житлового будинку вибухнула граната

Фото: вибух гранати в Рівненській області (Нацполіція)

Наразі в ході досудового розслідування поліцейські встановлюють осіб зловмисників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівному 22 січня 2018 року в дворі приватного будинку вибухнула граната.