ua en ru

У Рівненській області в ДТП трьох авто травмовано 5 людей

У Рівненській області в ДТП трьох авто травмовано 5 людей Фото: наслідки ДТП у Рівненському районі (прес-центр ДСНС)

Усіх травмованих (4 жінок та 1 чоловіка) було доставлено до лікарні

У Рівненській області 2 вересня 2017 року о 15:00 стало відомо про дорожньо-транспортну пригоду за участі легкових автомобілів ВАЗ 2101, Dacia Logan та вантажівки КАМАЗ. Унаслідок ДТП травми отримали п’ятеро людей, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що аварія сталася на автодорозі Рівне-Луцьк поблизу смт Клевань Рівненського району. За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Клевань та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

"Рятувальники допомогли медичним працівникам дістати з понівечених автомобілів та перенести до карет швидкої допомоги п’ятьох потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді. Усіх травмованих (4 жінок та 1 чоловіка) було доставлено до лікарні. Загиблих немає", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, від ДСНС під час ліквідації наслідків ДТП працювало 2 одиниці техніки та 7 рятувальників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області неподалік села Коськів Шепетівського району, на автодорозі сполученням "Кременець - Біла Церква", сталася ДТП, в якій загинуло четверо людей, а ще двоє отримали важкі травми.