ua en ru

У Рівненській області в ДТП з вантажівкою загинули іноземець та дитина

У Рівненській області в ДТП з вантажівкою загинули іноземець та дитина Фото: ДТП у Рівненській області rv.npu.gov.ua)

За даними поліції, легковий автомобіль на зустрічній смузі врізався у вантажівку

У Рівненській області внаслідок зіткнення легковика з вантажівкою загинув громадянин Польщі та 10-місячна дитина. Про це йдеться в повідомленні поліції Рівненської області.

Повідомляється, що інцидент стався на автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" у селі Зоря Рівненського району. За даними поліції, 35-річний громадянин Польщі на Volkswagen Passat не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем.

"В результаті ДТП водій легковика загинув на місці події", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в салоні Volkswagen перебували ще троє пасажирів, у тому числі 10-місячна дитина. Всі вони отримали травми, медикам не вдалося врятувати життя дитини. Постраждалий чоловік перебуває в критичному стані. За фактом ДТП відкрито кримінальну справу, транспортні засоби поміщено на спецмайданчик в Рівному.

У Рівненській області в ДТП з вантажівкою загинули іноземець та дитинаУ Рівненській області в ДТП з вантажівкою загинули іноземець та дитина

Фото: аварія в Рівненській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в аварії загинув спостерігач ОБСЄ. Загиблий їхав у таксі, яке зіткнулося з вантажним авто. Від отриманих травм він помер на місці. Співробітник моніторингової місії був громадянином Молдови.