ua en ru

У Рівненській області в приватний будинок кинули гранату

У Рівненській області в приватний будинок кинули гранату Фото: поліція (РБК-Україна)

У результаті вибуху ніхто не постраждав

У Рівненській області в приватний будинок кинули гранату. Про це повідомляє обласне управління поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Вказано, що сьогодні, 28 липня, близько першої години ночі до поліції повідомив 38-річний син власника будинку, що на дах помешкання невідома особа кинула вибуховий предмет. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на момент вибуху у помешканні перебували власник будинку, подружжя та брат заявника. Близько першої ночі, 38-річний чоловік почув звук схожий на вибух, і одразу вийшов на подвір’я, де помітив пошкоджену покрівлю даху. За попередньої інформацією вибухотехніків ГУНП в Рівненській області в оселю кинули гранату "РГД-5". Уламки вилучили та направили на експертизу", - зазначається у повідомленні.

altaltalt

Фото: місце вибуху

Розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника.

Нагадаємо, раніше чоловіка з гранатою затримали в одному з ресторанів Рівного на вулиці Набережній.