ua en ru

У Рівненській області автомобіль потрапив у ДТП, об'їжджаючи корову, 2 людини загинули

У Рівненській області автомобіль потрапив у ДТП, об'їжджаючи корову, 2 людини загинули Фото: ДТП в Рівненській області

Автомобіль Toyota вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з BMW

В Рівненській області на автодорозі "Київ-Чоп" автомобіль Toyota, об’їжджаючи корову, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з BMW, двоє пасажирів Toyota загинули. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Рівненської області.

Аварія сталася поблизу села Крупець Радивилівського району.

"13 квітня, близько десятої вечора, автомобіль Toyota Corolla під керуванням жителя Житомира (26 років), об’їжджаючи корову, яка лежала на проїзній частині дороги, занесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з автомобілем BMW 525 під керуванням жителя Івано-Франківська (29 років)", - повідомляють в поліції.

Відзначають, що в результаті ДТП водія Toyota із відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом основи черепа і мозковою комою госпіталізували до реанімаційного відділення Радивилівської центральної районної лікарні.

Пасажири цього авто, житель села Кисень Житомирської області (20 років) та мешканець Житомира (33 роки), отримали травми несумісні з життям.

Водій BMW у ДТП не постраждав, та за медичною допомогою не звертався.

altaltaltaltalt

Фото: ДТП в Рівненській області

Слідчим управлінням за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.

Нагадаємо, в Києві автомобіль Савченко збив жінку. ДТП сталася в Деснянському районі.