ua en ru

Зростання відрахувань до бюджету свідчать про економічне зростання Запорізької обл., - О.Старух.

Зростання відрахувань до бюджету свідчать про економічне зростання Запорізької області. Про це заявив на брифінгу голова Запорізької обласної держадміністрації (ОДА) Олександр Старух, передає кореспондент РБК-Україна.

"План місцевого бюджету виконано на 107,5%, план держбюджету - на 108%, що свідчить про позитивні зрушення в економіці регіону", - заявив він.

За його словами, в області дно кризи було досягнуто в 2009 р., і в 2010 р. прогнозується тільки зростання. Протягом січня 2010 р. відрахування до держбюджету склали 185 млн грн, до загального фонду області надійшло 181 млн грн, що на 12 млн грн більше, ніж у грудні 2009 р.

При цьому, як відзначив О.Старух, у рамках роботи за 1/12 бюджету, Управління держказначейства в Запорізькій області справно проводить всі необхідні виплати. "Всі соціальні виплати закриті, казначейство пропустило нарешті всі платежі за січень, але певні торішні зобов'язання за казначейством ще залишилися, що турбує місцеві громади і підрядників", - відзначив губернатор Запорізької області.