ua en ru

Російські ЗМІ поширюють інформацію про підготовку ЗСУ до "масштабних провокацій", - розвідка

Російські ЗМІ поширюють інформацію про підготовку ЗСУ до "масштабних провокацій", - розвідка Ілюстративне фото (facebook.com-abazia)

Як заявляють російські ЗМІ, "масштабні провокації" заплановані на час проведення у Росії Чемпіонату світу з футболу

Російські ЗМІ поширюють інформацію про підготовку Збройних сил України (ЗСУ) до "масштабних провокацій" під час проведення у Росії Чемпіонату світу з футболу. Про це з посиланням на інформацію розвідки повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Так, за інформацією української розвідки, російській ЗМІ інтенсивно поширюють неправдиві повідомлення про підготовку ЗСУ до "масштабних збройних провокацій" напередодні та під час проведення у Чемпіонату світу з футболу, який проходитиме у Росії у період з 14 червня по 15 липня поточного року.

"Російськими пропагандистами нав’язується думка суспільству, що Російська Федерація, під час Чемпіонату світу з футболу не буде втручатися у розвиток ситуації на Донбасі і тому необхідно мобілізувати всі ресурси для захисту псевдореспублік", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська розвідка фіксує активну концентрацію російських військ на кордоні з Україною.