ua en ru

Російські офіцери навчають бойовиків розстрілювати безпілотники місії ОБСЄ, - розвідка

Російські офіцери навчають бойовиків розстрілювати безпілотники місії ОБСЄ, - розвідка Фото: безпілотник СММ ОБСЄ

Бойовиків вчать розстрілювати БПЛА за умови їхнього гарантованого ураження

Офіцери Російської Федерації на тимчасово неконтрольованих Україною територіях Донецької і Луганської області навчають бойовиків розстрілювати безпілотні літальні апарати (БПЛА) Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"З військовослужбовцями зенітних підрозділів 1 і 2 АК ЗС РФ активно проводяться заняття по боротьбі з безпілотними літальними апаратами. Особлива увага приділяється вивченню безпілотних літальних апаратів, які використовуються СММ ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, офіцери ЗС РФ, проводять заняття, інструктаж особового складу щодо відкриття вогню по безпілотних літальних апаратах ОБСЄ за умови їхнього гарантованого ураження і можливості таємної евакуації.

Російські офіцери навчають бойовиків розстрілювати безпілотники місії ОБСЄ, - розвідка

Фото: скріншот сторінки в Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п'яна жінка снайпер з числа російських військових влаштувала дорожньо-транспортна пригода.