ua en ru

Росіяни вважають, що повій, гомосексуалістів і сектантів потрібно ізолювати від суспільства

Росіяни вважають, що повій, гомосексуалістів і сектантів потрібно ізолювати від суспільства Фото: росіяни

На думку росіян, готів і панків потрібно надати самим собі

Більшість росіян вважають, що повій, гомосексуалістів і сектантів потрібно ізолювати від суспільства. Такі результати показало опитування аналітичного центру "Левада-центр", що проводилося 18- 21 вересня 2015 р.

"Опитування проведено 18-21 вересня 2015 р. за репрезентативною всеросійською вибіркою міського і сільського населення серед 1600 чоловік у віці 18 років і старше в 134 населених пунктах 46 регіонах країни", - йдеться в повідомленні.

Так, більшість росіян хочуть ізолювати від суспільства людей з "поведінкою, що відхиляється": повій - 33%, членів релігійних сект - 32%, гомосексуалістів - 37%. Також росіяни не проти і зовсім ліквідувати сектантів, за такий варіант свій голос віддали 25% опитаних. Повій і гомосексуалістів, росіяни вважають, що можна надати самим собі, за такий варіант свій голос віддали 29% і 24% опитаних відповідно.

А от відносно готів і панків настрої росіян не так категоричні. Більшість респондентів (43%) вважають, що їх потрібно надати самим собі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіаудари Росії по позиціях "Ісламської держави" (ІДІЛ) в Сирії підтримують 72% громадян.