ua en ru

У Росії заявили, що ГПУ назвала їм організаторів вбивства Вороненкова

У Росії заявили, що ГПУ назвала їм організаторів вбивства Вороненкова Фото: Денис Вороненков (facebook.com/deputatvoronenkov)

Організаторами злочину є "злодій в законі" Тюрін і банкір, який працював в окупованому Криму

В надійшов в Москву відповіді Генпрокуратури України на запит у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова повідомляється, що організаторами злочину є "злодій в законі" Володимир Тюрін і банкір, який працював останнім часом в окупованому Криму. Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело.

"Перший - це Володимир Тюрін, колишній чоловік Марії Максаковою, яка потім вийшла заміж за Вороненкова. Другий - власник банку, що працює в Криму. Вказані дати, коли вони нібито зустрічалися на півострові для обговорення підготовки злочину. Далі йдуть відомості про тісні зв'язки Тюріна і банкіра з кримінальним світом і російськими спецслужбами. Все ведеться до того, що дані дві особи нібито організували вбивство за дорученням співробітників цих спецслужб", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше заступник генерального прокурора Євген Єнін заявив про розкриття вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Вороненкова.

"Вона (вбивство Вороненкова, - ред.) фактично розкрито і, як тільки це дозволять інтереси слідства, результати будуть відкриті громадськості. Можу лише сказати, що з цього вбивства майже поставлена жирна крапка. Ключові моменти вже відомі слідству", - заявив він.