ua en ru

У Росії напали на офіс турецької компанії

У Росії напали на офіс турецької компанії Фото: в Ульяновську напали на офіс турецької компанії

Молоді люди вимагали віддати їм турецький прапор, який закидали яйцями

В Ульяновську (Росія) вчора, 24 листопада, було скоєно напад на офіс турецької пивоварної компанії Efes Rus, передає місцеве видання "Ульянівські особи".

За інформацією видання, зловмисники під'їхали до офісу на декількох машинах, зірвали прапори і стали ламати двері в будівлю. Судячи з усього, нападники керувалися тим, що Efes Rus фактично належить громадянам Туреччини.

Як повідомляє видання "Ульяновск - місто новин" у вівторок ввечері група молодих людей приїхала до пивного заводу Efes Rus, щоб вимагати від керівництва компанії віддати їм турецький прапор. У їх присутності поліції та місцевої влади протестувальникам вдалося роздобути турецький прапор, який вони закидали яйцями. Замість нього над заводом підняли прапори Російської Федерації і ВДВ. При цьому "акція" ні з ким не узгоджувалося.

У Росії напали на офіс турецької компанії

Фото: в Ульяновську закидали яйцями турецький прапор

Нагадаємо, відносини між Росією і Туреччиною різко зіпсувалися після того, як вчора, 24 листопада, турецькі військові збили російський Су-24, який порушив повітряний простір країни. Відомо, що один з пілотів російського літака загинув, інший нібито був врятований.

Після інциденту з російським Су-24 Генштаб РФ заявив про припинення контактів з Туреччиною по військовій лінії. Росія стверджує, що літак знаходився над територією Сирії і не порушувала повітряний простір Туреччини.