ua en ru

У Росгвардії офіційно назвали вибух у Керчі терактом

У Росгвардії офіційно назвали вибух у Керчі терактом Фото: вибух у Керчі (kerch.fm)

Причиною загибелі і наявності такої великої кількості постраждалих у політехнічному коледжі став вибух саморобного вибухового пристрою

Співробітники Росгвардії працюють на місці терористичного акту в Керчі, де було підірвано саморобний вибуховий пристрій. Про це повідомив перший заступник директора Росгвардії Сергій Меліков, повідомляє РБК-Украина, посилаючись на росЗМІ.

"Ті події, які сталися у Керчі, в повному обсязі зачіпають діяльність Росгвардії. Підрозділи Росгвардії в обсязі всього функціоналу виконують завдання з ліквідації наслідків вчиненого терористичного акту. Вже офіційно Слідчий комітет прокоментував, наші колеги з органів безпеки", - сказав Меліков.

"Причиною загибелі і наявності такої великої кількості постраждалих у політехнічному коледжі став вибух саморобного вибухового пристрою", - підкреслив він.

Нагадаємо, слідчий комітет Російської Федерації (РФ) назвав вибух в політехнічному коледжі в Керчі терактом.

Разом з тим, в Слідкомі РФ не називають число загиблих і постраждалих. У повідомленні російського відомства наголошується, що на даний момент інформація про постраждалих уточнюється, велика частина з них - підлітки.

Зазначимо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними Центру медицини катастроф, в результаті вибуху в анексованій Керчі загинули десять людей.