ua en ru

Батьки загиблого в Сирії контрактника не вірять у версію про самогубство сина

Батьки загиблого в Сирії контрактника не вірять у версію про самогубство сина Фото: конфлікт в Сирії

У версію про самогубство не вірять також молодша сестра і тітка загиблого

Батьки загиблого в Сирії російського військовослужбовця Вадима Костенко - Олександр і Світлана Костенко - не вірять у версію про самогубство їхнього сина. Про це вони заявили в інтерв'ю Reuters.

"Я ніколи не повірю в цю версію... Ми розмовляли кожен день по телефону протягом півгодини, (у суботу) він був задоволений, веселий і сміявся", - розповіла мати загиблого.

Сумнівається в самогубстві і батько загиблого.

"Нам сказали, що він повісився через дівчину. Він ніколи б цього не зробив. Я дуже добре знаю свого сина", - заявив батько загиблого.

Крім того, повідомляється, що у версію про самогубство не вірять також молодша сестра і тітка. Вони розповіли, що Вадим був у добрих стосунках зі своєю дівчиною, влітку він познайомив її зі своєю родиною і планував з нею одружитися.

Як повідомляється, за словами тітки загиблого, хлопець пишався службою в Збройних силах і прагнув стати пілотом. Також вона повідомила, що Вадим заявив родичам, що він і його друзі не могли відмовитися від служби в Сирії, коли з'явилася така можливість.

Нагадаємо, 25 жовтня стало відомо, що в Сирії загинув російський контрактник - 19-річний Вадим Костенко з Кубані. Загибель солдата підтвердив його родич.

Також, сьогодні, 27 жовтня, в Міноборони Російської Федерації (РФ) підтвердили факт загибелі військовослужбовця-контрактника на авіабазі "Хмеймім" в Сирії.

"Військовослужбовець-контрактник, який проходив службу на авіабазі "Хмеймім" в якості технічного спеціаліста, покінчив із собою під час відпочинку після чергування", - повідомило джерело в Міноборони.