ua en ru

У Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждалі

У Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждалі Фото: наїзд автомобіля в Ріо-де-Жанейро (twitter.com/JornalOGlobo)

Водій стверджує, що у нього стався епілептичний напад

В Бразилії автомобіль наїхав на пішоходів на набережній Копакабана в місті Ріо-де-Жанейро, у результаті постраждали принаймні 15 осіб. Про це повідомили працівники рятувальних служб, передає телеканал Globo.

Інцидент, за їхніми словами, стався близько 20:30 за місцевим часом (00:30 за Києвом), коли на набережній і велосипедній доріжці вздовж неї було багато людей.

Очевидець подій розповів телеканалу, що автомобіль наїхав на пішоходів на великій швидкості.

"Стільці летіли на всі боки, ми не розуміли, що відбувається, і що це була машина доти, доки самі не побачили. Також ми побачили людей, що лежали на землі", - повідомив він.

У Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждаліУ Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждаліУ Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждаліУ Ріо-де-Жанейро автомобіль в'їхав у натовп, є постраждалі

Фото: на місці наїзду автомобіля в Ріо-де-Жанейро

Водій, який перебував за кермом автомобіля, вже затриманий, ним виявився 41-річний Антоніо де Алмейда Анакім.

Він стверджує, що за кермом у нього стався епілептичний напад.

Пізніше в його машині дійсно були виявлені препарати від епілепсії.

Нагадаємо, 21 грудня 2017 у Мельбурні (Австралія) автомобіль наїхав на пішоходів у центрі міста на вулиці Фліндерс, постраждали 19 осіб.