ua en ru

РФ за останні 400 років жодного разу добровільно не виконала жодну домовленість, - Ходжес

РФ за останні 400 років жодного разу добровільно не виконала жодну домовленість, - Ходжес Фото: Бен Ходжес (wikipedia.org)

Він також зазначив, що Росія продовжує вести себе агресивно

Російська Федерація за останні 400 років жодного разу добровільно не виконала жодну домовленість. Про це заявив командувач армією США в Європі Бен Ходжес в інтерв'ю виданню "Цензор.НЕТ".

"За останні 400 років, Росія, як на мене, жодного разу в історії добровільно не виконала жодну угоду, яку підписала. Окрім тих рідкісних випадків, коли Росію примушували з допомогою механізмів міжнародного контролю. Думаю, від Москви варто очікувати, що тиск на Україну буде продовжуватися, і тиск буде, поки вони не зрозуміють, що це не в їх інтересах", - заявив він.

Він також зазначив, що Росія продовжує вести себе агресивно, а російська влада нічого не зробили, щоб дати людям впевненість або почуття довіри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ходжес вважає малоймовірною можливість повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Командувач зазначив, що масштабне вторгнення в Україну виключить будь-які нормальні відносини Росії із Заходом і Сполученими Штатами.