ua en ru

У РФ колишнього "міністра оборони ДНР" Гіркіна підозрюють у подвійному вбивстві

У РФ колишнього "міністра оборони ДНР" Гіркіна підозрюють у подвійному вбивстві Фото: Ігор Гиркин (Стрєлков)

Гіркіна підозрюють у вбивстві 2 людей в Санкт-Петербурзі

В Російській Федерації колишнього "міністра оборони ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) підозрюють у подвійному вбивстві. Про це сам Гіркін написав на своїй сторінці в соціальних мережах.

"До моєї мами прийшли двоє "співробітників поліції" (так представилися) і заявили, що я (ні багато - ні мало) вбив у Санкт-Петербурзі 2 людей і на мене надійшла відповідна заява. З неї взяли письмові свідчення про те, що вона в цей час мене не бачила", - написав він.


Крім того, Гіркін звинуватив в організації кримінальної справи про вбивство радника президента Російської Федерації Владислава Суркова.

"Нешановані "гумові вироби "(Владислав Юрійович і Ко)! Не перевантажуйте себе організацією подібних гидот. На мене вони не подіють - я все одно буду робити те, що вважаю належним (і будь, що буде - всі ми смертні і уразливі)" , - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в штаті Іллінойс США подали груповий позов проти громадянина Росії, одного з ватажків бойовиків на Донбасі Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, якого звинувачують у причетності до аварії малайзійського MH17 на Донбасі.