ua en ru

У Луганській ВГА повідомляють про загибель людини в результаті вибухів в Сватове

У Луганській ВГА повідомляють про загибель людини в результаті вибухів в Сватове Фото: Сватове

В АПУ цю інформацію спростовують

В результаті вибухів в Сватовому (Луганська область), що виникли через пожежу на складі боєприпасів, загинула людина. Про це повідомив заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, передає "112 Україна".

"Приблизно о 19:30 сталася пожежа складів з військовим озброєнням, вогнище пожежі площа приблизно 300 на 300 метрів, це межа міста Сватове. На складах знаходиться понад 3500 тонн боєприпасів. Відбуваються вибухи, що ускладнює ліквідацію пожежі. Осколки снарядів і самі розриваються снаряди біля міста, в самому місті. Є попадання в магазин, на жаль, загинув один співробітник магазину, більше інформація про жертви немає. Створено оперативний штаб, приймаються заходи щодо ліквідації зазначеної надзвичайної ситуації", - повідомив Клименко.

У той же час, в Адміністрації Президента України (АПУ) цю інформацію спростовують. За словами спікера АПУ з питань АТО Олександра Мотузяника, жертв немає.

"Станом на цю хвилину жертв цієї пригоди ні, можемо також повідомити, що місцевому населенню зараз нічого не загрожує", - заявив він.

Нагадаємо, вибухова хвиля досягла селищ Меловатка, Нижня Дуванка, Покровське, в деяких селищах вимкнулося світло.