ua en ru

В результаті теракту в Лондоні загинув поліцейський

В результаті теракту в Лондоні загинув поліцейський Фото: теракт в Лондоні

Теракт в Лондоні стався сьогодні біля будівлі парламенту країни

В результаті теракту в Лондоні (Великобританія), який відбувся сьогодні, 22 березня 2017 року, біля парламенту країни, загинув поліцейський. Про це повідомляє видання Тһе Guardian.

"Співробітник поліції був убитий в ході великого теракту в будівлі парламенту, в якому одна жінка померла, і, щонайменше 10 людей отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, чорний позашляховик Hyundai i40 на великій швидкості проїхав по Вестмінстерському мосту в бік парламенту, де він врізався в ряд пішоходів.

Повідомляється, що загибель жінки підтвердили медики. Одна жінка в результаті наїзду автомобіля впала через міст в річку Темзу, її витягли з води живою, ще один чоловік впав на тверду поверхню під мостом.

"Я підтвердила один смертельний результат. Дівчина. Вона потрапила під колеса автобуса. Вона померла, підтвердила її смерть на місці події", - сказала молодший лікар місцевої лікарні Коллін Андерсон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей сьогодні, 22 березня 2017 року, проведе засідання надзвичайного комітету через теракт в Лондоні.