ua en ru

В результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 поранені

В результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 поранені Фото: стрілянина в Житомирській області

За даним фактом порушено кримінальне провадження

У місті Олевськ Житомирської області стався конфлікт, який переріс у стрілянину, в результаті одна людина загинула, шестеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

"16 січня близько 1 години ночі в поліцію надійшло повідомлення про зіткнення між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї на центральній площі м. Олевська. В результаті пригоди 6 чоловік поранено, 1 загинув", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і в результаті кримінальних розборок між місцевими жителями і приїжджими з Львівської області.

В результаті семеро людей отримали вогнепальні поранення, один з постраждалих помер під час надання йому медичної допомоги.

В результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 пораненіВ результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 пораненіВ результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 пораненіВ результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 пораненіВ результаті перестрілки в Житомирській області загинув один чоловік, 6 поранені

Фото: стрілянина в Житомирській області

За даним фактом порушено кримінальну справу за попередньою правовою кваліфікацією - ст. 15 та ст. 115 КК україни (замах на вбивство), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

В даний час вже встановлена частина учасників конфлікту і всі їхні транспортні засоби.

Нагадаємо, раніше в Рівненській області в Старому Селі сталася перестрілка між місцевими здобувачами бурштину і приїжджими.