ua en ru

У результаті вогнепального поранення в Київській області загинув військовослужбовець

У результаті вогнепального поранення в Київській області загинув військовослужбовець Фото: у Київській області загинув військовослужбовець

Військовий загинув під час виконання службових обов'язків

У Київській області у військовій частині Васильківського гарнізону вчора, 17 квітня, під час виконання службових обов'язків загинув військовослужбовець. Про це повідомляється на Facebook сторінці повітряного командування "Центр".

Зазначено, що військовий загинув внаслідок вогнепального поранення. За наказом командира повітряного командування "Центр" Повітряних Сил ЗС України проводиться службове розслідування.

Повідомляється, що комісія з представників Національної поліції, Військової прокуратури, Військової служби правопорядку та офіцерів управління повітряного командування "Центр" ПС України працюють на місці події.

Сьогодні, 17 квітня близько 17:00 у військовій частині Васильківського гарнізону, під час виконання службових обов'язків...

Опубліковано Повітряне командування "Центр"/ Air command Center" 17 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, двоє військовослужбовців отримали поранення і травми.

Повідомляється, що найбільше обстрілів у неділю сталося на Маріупольському напрямку. Там "режим тиші" бойовики порушували 13 разів, у 4 випадках застосовували міномети.