ua en ru

В результаті обстрілу у зоні АТО загинув український військовий

В результаті обстрілу у зоні АТО загинув український військовий Фото: на Донбасі загинув український боєць (mil.gov.ua)

Вранці бойовики обстріляли Водяне в Донецькій області

В результаті обстрілу позицій Збройних сил України в районі населеного пункту Водяне (Донецька область) загинув український військовий. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО на сторінці відомства у Facebook.

Як повідомляється, ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишається без змін, бойовики не припиняють порушувати перемир'я.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається без хв. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати домовленості про незастосування зброї. Сьогодні, 27 липня, близько 08.00 в результаті ворожого обстрілу українських позицій в районі н. п. Водяне (ОТУ "Маріуполь") загинув військовослужбовець ЗС України. Український захисник отримав поранення несумісні з життям", - повідомляє прес-служба штабу АТО.

Важливо! Ситуація у районі проведення АТО залишається без мін. Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати дом...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України вимагає від Російської Федерації негайно припинити збройні провокації на Донбасі і закликає почати виконувати взяті нею зобов'язання, зафіксовані Мінськими домовленостями.