ua en ru

У результаті обстрілу позицій АТО біля Попасної загинув український військовий

У результаті обстрілу позицій АТО біля Попасної загинув український військовий Фото: через обстріл позицій сил АТО біля Попасній загинув військовий

Лікарям не вдалося врятувати життя військового, що отримав важкі осколкові поранення

У результаті обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Попасна загинув військовослужбовець Збройних Сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Зазначено, що обстріли велися з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм.

Повідомляється, що військовослужбовець ЗСУ в результаті обстрілу отримав важкі осколкові поранення і був доставлений в Попаснянскую міську лікарню, проте врятувати його життя лікарям не вдалося.

Повідомлення прес-центру штабу АТО Внаслідок обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Попасна із забороненого...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2017 р.

На даний момент ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Так, протягом дня на різних напрямках противник застосовував важке озброєння: артиллерію 122мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий.