ua en ru

В результаті обстрілу Мар'їнки загинув один український військовий, - штаб

В результаті обстрілу Мар'їнки загинув один український військовий, - штаб Фото: солдати ВСУ (mil.gov.ua)

Бойовики з початку доби 7 разів порушували режим тиші

В результаті обстрілу Мар'їнки на Донбасі загинув один військовослужбовець збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"З півночі і до 18 годин більше обстрілу зафіксовано на Маріупольському напрямку. В 12 і 14 годин наші позиції поблизу Павлополя бойовики обстріляли зі стрілецької зброї і гранатомета. Близько полудня, по Мар'їнці працював ворожий снайпер. В результаті обстрілу отримав смертельне вогнепальне поранення військовослужбовець сил АТО. Також ворожий снайпер вів вогонь по Новотроицкому, а в 15.10 злочинці обстріляли цей же селище з озброєння БМП", - йдеться в повідомленні.

Також на Донецькому напрямку, вночі, бойовики вели обстріл з мінометів калібру 82 міліметри і великокаліберних кулеметів по позиціях ВСУ під Авдіївка. А по шахті Бутівка вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Всього з початку доби бойовики 7 разів порушували режим припинення вогню. Сили антитерористичної операції 4 рази відкривали вогонь у відповідь.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 19 липня 2017 року У зоні АТО, упродовж сьогоднішнього дня, противник дещ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 липня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу, 18 липня 2017 року, в зоні АТО загинуло двоє українських військових, ще четверо були поранені.