ua en ru

В результаті обстрілу Кодема загинув один мирний житель, - МВС

В результаті обстрілу Кодема загинув один мирний житель, - МВС Фото: бойовики на Донбасі

Снаряд влучив у житловий будинок, чоловік помер по дорозі в лікарню

В результаті обстрілу села Кодема Донецької області вчора, 15 липня, загинув один мирний житель. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Артемівського МВ ГУМВС України.

"15 липня близько 21-00 бойовики обстріляли село Кодема Артемівського району. Снаряд потрапив у будинок місцевого жителя. В результаті отриманих поранень чоловік помер по дорозі в лікарню", - йдеться в повідомленні

Повідомляється, що село обстріляли з території, підконтрольній бойовикам. В результаті прямого попадання в будинок був поранений 47-річний чоловік, який від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Інших жертв та постраждалих немає.

Крім цього в селі частково пошкоджені газо - та електрокомунікації. Інформація про пошкодження уточнюється, встановлюється матеріальний збиток.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 258 "Терористичний акт" КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні у штабі АТО повідомили, що в результаті обстрілу бойовиками села Кодема Артемівського району Донецької області загинули мирні жителі, проте не уточнили кількості жертв.