ua en ru

У результаті нападу "Талібану" на парламент Афганістану загинули п'ять осіб

У результаті нападу "Талібану" на парламент Афганістану загинули п'ять осіб Фото: напад на будівлю парламенту в Афганістані

Серед загиблих одна дитина

В результаті нападу організації "Талібан" на парламент Афганістану загинули п'ять осіб, в тому числі одна дитина. Про це повідомляє TOLOnews в Twitter.

"Представник силовиків за межами парламенту повідомив, що п'ятеро цивільних осіб, в тому числі дитина, загинули в результаті сьогоднішнього нападу", - йдеться в повідомленні.

TOLOnews повідомляють, що семеро нападників на будівлю парламенту були вбиті після засідки, яка тривала більше години. Також повідомляється про 31 пораненого мирного жителя.

Відзначається, що смертник привів у дію вибухівку біля стін парламенту. Після цього послідували численні вибухи і постріли, які були чутні недалеко від будівлі.

Повідомляється, що таліби взяли на себе відповідальність за теракт.

Місцеве телебачення показало кадри, на яких видно, як клуби диму і пилу заповнюють хол, а депутати і журналісти вибігають з будівлі.

Відео: напад на будівлю парламенту в Афганістані

Зазначимо також, що в середині грудня 2014 р. в Пешаварі (Пакистан) відбувся організований талібами теракт, жертвами якого стали 104 особи, в тому числі 84 дитини. 5-6 озброєних бойовиків увірвалися в військове училище і взяли в заручники 500 студентів і працівників.

Нагадаємо, біля будівлі парламенту Афганістану в Кабулі сьогодні, 22 червня, прогриміло кілька вибухів.