ua en ru

В результаті мінометного обстрілу Зайцевого загинув український військовий

В результаті мінометного обстрілу Зайцевого загинув український військовий Фото: у Зайцево загинув український військовий

Ще двоє бійців ЗСУ отримали поранення

В результаті ворожого мінометного обстрілу по позиціях сил АТО в Зайцевому загинув український військовий, ще двоє отримали поранення. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Роман Бочкала.

"В Зайцевому хлопці приходять в себе після вчорашніх втрат. Нарешті вийшли на зв'язок. Міна 120 мм прилетіла прямо у позицію. Один боєць загинув на місці, двоє поранені. Один з них досить важкий. Ще й Миколайовича контузило... Він від госпіталізації відмовився. Добре пам'ятаю те місце... Хлопці воюють вже півроку. У підрозділі було 22 людини. Залишилося 6. Решта - загинули або виведені з ладу в силу поранень", - розповів журналіст.

Погоди хлопці приходять в себе після вчорашніх втрат. Нарешті вийшли на зв'язок. Міна 120 мм прилетіла прямо в позици...

Опубліковано Романом Бочкалою 25 вересня 2016 р.

Нагадаємо, повідомлялося, что в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 вересня 2016 року, в результаті бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте двоє отримали поранення.