ua en ru

В результаті масової бійки у Сумській області поранено 5 осіб, ще 5 затримано

В результаті масової бійки у Сумській області поранено 5 осіб, ще 5 затримано Фото: поліція затримала 5 учасників масової бійки в Сумській області

В Липоводолинському районі між собою побились жителі двох сіл

В результаті масової бійки, що сталася між жителями двох сіл в Липоводолинському районі Сумської області поранено 5 осіб, ще 5 затримано. Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції у Сумській області у Facebook.

"В Липоводолинському районі між собою побились жителі двох сіл. Як результат - п’ять постраждалих із тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні і ще п’ятеро до відділення поліції. Правоохоронці кажуть: бійки можна було б уникнути, якби обидві сторони конфлікту не були у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, повідомлення про те, що біля місцевого клубу в с. Саї Липоводилнського району невідомі вчинили бійку, надійшло на лінію 102 від сільського голови. Місцеві жителі пояснили, що відзначали день села, коли до клубу на авто під’їхала компанія молодих людей, між ними та жителями села виникла бійка.

"В хід пішли бити. Хтось зробив постріл з травматичної зброї, влучивши одній з дівчат в стопу ноги. Після чого "гості" поїхали. Наразі постраждалі з травмами голови та кінцівок знаходяться в лікарні. Вжитими заходами вдалося швидко встановити особи хуліганів і затримати їх. Це жителі сусіднього села Беєве", - повідомив начальник Липоводолинського відділення поліції Андрій Перелазний.

Як зазначається, за фактом хуліганства слідчими поліції відкрито кримінальне провадження.

На Сумшині святкування дня села завершилось кримінальним провадженням В Липоводолинському районі між собою побились жит...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 28 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області спалахнули погроми через вбивство дитини.