ua en ru

Внаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осіб

Внаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осіб Фото: ДТП у Закарпатській області

Поліція з’ясовує причини та обставини автопригоди

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Закарпатській області постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

Як зазначається, неподалік від КПП "Ужгород" трапилася ДТП за участі Ford Transit Connect та NissanNote, у ході якої водій Nissan не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Ford.

"Вчора, 25 грудня, ввечері на службу 102 надійшло повідомлення про ДТП на об’їздній дорозі біля обласного центру Закарпаття. Поліція з’ясовує причини та обставини цієї автопригоди. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водії автівок, за попередніми даними, були тверезими.

Разом з тим, унаслідок ДТП постраждали 5 осіб. Так, пасажирку Ford доставили в лікарню з численними травмами, водій Nissan перебуває в реанімації. Крім цього, після надання допомоги відпущені пасажир Nissan, водій та пасажир Ford.

Внаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осібВнаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осібВнаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осібВнаслідок ДТП у Закарпатській області постраждали 5 осіб

Фото: ДТП у Закарпатській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області на ходу загорівся сміттєвоз, водій автомобіля загинув.