ua en ru

Внаслідок ДТП у Рівненській області постраждала дитина

Внаслідок ДТП у Рівненській області постраждала дитина Фото: ДТП (УНІАН)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася вчора, 23 липня 2017 року, у Рівненській області постраждала дитина. Про це повідмоляє Rivne1.tv.

"Учора, 23 липня, у селі Молодаво водій автомобіля Mercedes-Benz 407 допустив зіткнення із чотирирічним хлопчиком. Дитину госпіталізували у реанімацію з важкими травмами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася у селі Молодаво, де на проїзну частину дороги раптово вибіг чотирирічний місцевий хлопчик, якого й збив 38-річний житель Рівного.

Повідомляється, що водій намагався уникнути зіткнення, проте марно.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

altaltaltalt

Фото: ДТП у Рівненській області (Rivne1.tv)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаївській області під час дорожньо-транспортної пригоди загинула прокурор. Водій автомобіля Chery Tiggo, рухаючись зі сторони м. Кроповницького в напрямку м. Первомайськ, за попередніми даними, допустив наїзд на вибоїну на проїзній частині, після чого з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. В результаті ДТП на місці події загинула 41-річна пасажирка.