ua en ru

В результаті ДТП на Прикарпатті троє людей загинуло, ще двоє отримали поранення

В результаті ДТП на Прикарпатті троє людей загинуло, ще двоє отримали поранення Фото: ДТП на Прикарпатті

Працівники поліції з'ясовують, з яких причин та за яких обставин трапилося ДТП

В результаті зіткнення двох автомобілів у м. Снятин Івано-Франківської області троє людей загинуло і ще двоє отримали поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, напередодні близько 22 год 45 хв на дорозі в місті Снятин сталося зіткнення автомобіля "Івеко" під керуванням 23-річного мешканця Чернівецької області та автомобіля "Ауді 80", яким керував 26-річний місцевий житель. Від удару машини загорілися, внаслідок чого водій легковика та його пасажири - 23-річний буковинець та 18-річний снятинець загинули на місці події. Водій та 36-річний пасажир автомобіля "Івеко" з травмами різної тяжкості були доставлені до районної лікарні.

"Працівники поліції з'ясовують, з яких причин та за яких обставин трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої відбулося загорання транспортних засобів, а відтак - загибель та травмування людей", - йдеться у повідомленні.

В результаті ДТП на Прикарпатті троє людей загинуло, ще двоє отримали поранення

Фото: ДТП на Прикарпатті

Нагадаємо, в результаті зіткнення автобуса з автомобілем в Іспанії загинули 14 людей, 18 отримали поранення різного ступеня тяжкості.