ua en ru

В результаті ДТП у Полтавській області загинули 3 людей

В результаті ДТП у Полтавській області загинули 3 людей Фото: ДТП в Полтавській області

Ще одну людину доставили до лікарні з пораненнями

В результаті дорожньо-транспортної події (ДТП), що сталася 30-го серпня близько 23-ї години по вулиці Небесної Сотні в місті Хорол у Полтавській області, загинули 3 людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

"За попередньою інформацією, водій автомобіля "Део-Ланос", на перехресті з вулицею Кременчуцька, не впорався з керуванням та допустив наїзд на дерево. Унаслідок ДТП від отриманих травм на місці пригоди померли 22-річний мешканець Хорола, 29-річний мешканець Хорольського району та 24-річний мешканець Хорола. 23-річний мешканець смт Семенівка доставлений в травматологічне відділення Хорольської ЦРЛ з травмами різного ступеню тяжкості", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

аварія у Хоролі

Фото: аварія у Хоролі

Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) - караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДТП у Полтавській області

Фото: ДТП у Полтавській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 серпня в Полтавській області сталася ДТП у ході якої водій насмерть збив 3 людей та зник.