ua en ru

В результаті ДТП у Львівській області загинули дві людини

В результаті ДТП у Львівській області загинули дві людини Фото: ДТП

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася у Львівській області, загинули дві людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 липня о 17:30 на автодорозі Львів-Краківець у селищі Івано-Франкове Яворівського району. За попередніми даними, 24-річна жителька Пустомитівського району Львівщини керуючи автомобілем БМВ-528, не впоралася із керуванням внаслідок чого іномарка з‘їхала в кювет і зіткнулася з деревом", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, внаслідок ДТП у Львівській області водій та 23-річна жителька Херсонської області, яка перебувала в салоні легковика, від отриманих травм загинула на місці події.

ДТП у Львівській області

Фото: ДТП у Львівській області

"Яворівським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України, розпочате досудове розслідування, встановлюються всі обставини події", - повідомляють у відомстві.

аварія на Львівщині

Фото: аварія у Львівській області

Нагадаємо, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на Волині, у ході якої зіткнулися Renault Kangoo та Mercedes-Benz, загинули 4 людини.