ua en ru

Внаслідок ДТП у Луганській обл. загинуло 3 людини

Внаслідок ДТП у Луганській обл. загинуло 3 людини Фото: ДТП у Луганській обл.

За попередніми даними правоохоронців водій заснув за кермом

У Марківському районі Луганської обл. у наслідок ДТП загинуло три людини. Про це повідомляє прес-служба УДАІ ГУМВС України у Луганській області.

"Сьогодні, вранці до Марківського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на автошляху поблизу с. Лісна Поляна Марківського району сталася ДТП. Є загиблі та травмовані", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП у Луганській обл. загинуло 3 людини

Фото: ДТП у Луганській обл.

Зазначається, що водій автомобілю "Chevrolet Aveo" 37-річний луганчанин, за попередніми даними правоохоронців заснув за кермом, в результаті чого його авто зіткнулось із зустрічним автомобілем "Renault logan", за кермом якого знаходився 23-річний луганчанин.

"У результаті зіткнення від отриманих травм на місці події загинули пасажир "Сhevrolet Aveo" 1976 р.н., житель м. Луганська та 86-річна пасажирка "Renault logan" (луганчанка). До хірургічного відділення лікарні з травмами різного ступеня госпіталізовано двох пасажирів "Renault logan" (1925 та 1961 р.н.) та двоє водіїв. Не приходячи до тями від отриманих тілесних ушкоджень 90-річний дідусь помер у лікарні", - повідомляється у прес-лужбі.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Наразі проводиться досудове розслідування та встановлюються причини ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Маріуполі бійці "Азова" потрапили в ДТП.